Login
Close
Inloggen

Ontdek de kracht

De kracht van: Branchekennis

Een serieuze gesprekspartner te zijn met kennis van de branche is de basis van onze kracht. Het team van Interwel bestaat uit intermediairs die zelf uit de metaal-, logistiek-, productie-, recycling- of tuinbouwbranche komen. Zij spreken vaktaal en kennen de processen binnen deze sectoren.

De kracht van: De Oplossing

Onze arbeidsbemiddeling en dienstverlening moet zo veel mogelijk aansluiten op de vraag van werkgevers en wensen van arbeidsmigranten. Dit doen wij doormiddel van werving & selectie, uitzenden en detacheren. Het inzetten van arbeidsmigranten is geen alternatief maar een oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt.

De kracht van: Eigen rekruteringsnetwerk

Wij werven daar waar de vakkracht beschikbaar is. We beschikken over een geheel eigen rekruteringsnetwerk in Europa om vakmensen te vinden. In verschillende Oost-Europese landen werken we met onze eigen recruiters. Zij beschikken over een uitgebreide database van potentiële arbeidskrachten en onze recruiters op kantoor in Nieuwleusen zorgen voor de definitieve selectie op basis van de functie-eisen van de vacature.

De kracht van: Volledige certificering

Kernwaarden van Interwel zijn betrouwbaar, integer en kwaliteit. Daarom is het vanzelfsprekend dat wij volledig gecertificeerd zijn op het gebied van fiscale administratie tot loonadministratie en van veiligheid tot huisvesting. Voor al deze onderdelen willen wij gecertificeerd zijn en laten wij jaarlijks onze administratie controleren. Deze kenwaarden is voor veel van onze klanten de reden om met Interwel een langdurige relatie aan te gaan.

De kracht van: Persoonlijke begeleiding

Zowel voor werkgevers als voor de arbeidsmigrant is het belangrijk dat bij de start van de werkzaamheden alles op het gebeid van Arbo veiligheid en regels goed afgestemd worden. Daarom begeleiden onze meertalige jobcoaches onze medewerkers bij aanvang van de werkzaamheden op de werkvloer. Daarnaast ondersteunen ze bij bezoek aan huisarts, bij aanvraag BSN of uitleg van Nederlandse wetgeving. Kortom onze meertalige jobcoaches staan voor, tijdens en na het werk voor onze vakmensen klaar. Ook zijn ze voor verlofplanning en andere werk gerelateerde zaken het aanspreekpunt voor werkgevers.

De kracht van: Goede huisvesting

We huisvesten onze arbeidsmigranten in woningen dichtbij hun werk, om het woon-werkverkeer te beperken. Al onze woningen beschikken over goede centrale voorzieningen om te koken, douchen, wassen, slapen en te ontspannen. Onze medewerkers wonen niet op een park meer in gecertificeerde, ruime en veilige woningen dichtbij de winkels en andere voorzieningen.

De kracht van: Persoonlijke Aandacht

Comfortabele woonruimte, een degelijke auto, begeleiding van een jobcoach. Bij Interwel beseffen we dat persoonlijke aandacht iets doet met mensen. Onze arbeidskrachten voelen waardering en motivatie om te presteren op de werkvloer. En daar profiteren werkgevers weer van.

Onze mensen

Jan Russcher

Coördinator

Piotr Pawlik

Coördinator

Arjan Venema

Teamleider

Stefan Post

Accountmanager

Agnes Mulderij

HRM/Financeel medewerker

Anna Kolodziejczyk

Recruiter

Monika Jedrzejewska

Recruiter

Copyright © 2022 Interwel Uitzendbureau   |  Sitemap   |  Privacy   |  Disclaimer
Interwel Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.