Login
Close
Inloggen

Tuinbouw

De tuinbouw is het grootse exportproduct van Nederland en na Amerika de grootste landbouwexporteur van de wereld. Ook werken zij met zorg aan de arbeidsomstandigheden van hun personeel. En voor de grote vraag naar medewerkers zijn zij veelal afhankelijk van arbeidsmigranten uit Europa. Interwel is de juiste partner om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Onze arbeidsmigranten zijn werkzaam in de bloemen en planten, champignons, komkommers, aardbeien, fruit, tomaten, witlof, asperges, paprika en alle overige tuinbouwbedrijven. We gaan ook graag met u in gesprek om onze kracht in te zetten waar u dat nodig heeft.

Werknemers

Onze kracht is om vooral uitvoerende functies in te vullen. U moet hierbij denken aan: Productiemedewerker, sorteerder, plukker, inpakker, steker, teeltmedewerker, glastuinbouwmedewerker. Maar ook met uw specifieke functieprofiel gaan we graag aan de slag.

We zoeken de vakkracht voor u, samen met onze wervingskantoren in Europa, en we maken niet van elke beschikbare kandidaat een vakkracht. Dit doen wij door goed te luisteren en door te vragen bij onduidelijkheden. We willen een open en duidelijke communicatie met onze relaties en blijven in gesprek voor, tijdens en na afloop van de werving. Zo vinden wij grenzeloos goede vakkrachten voor u.

Ontdek de kracht van Interwel

Onze mensen

Jan Russcher

Coördinator

Piotr Pawlik

Coördinator

Arjan Venema

Teamleider

Stefan Post

Accountmanager

Agnes Mulderij

HRM/Financeel medewerker

Anna Kolodziejczyk

Recruiter

Monika Jedrzejewska

Recruiter

Copyright © 2022 Interwel Uitzendbureau   |  Sitemap   |  Privacy   |  Disclaimer
Interwel Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.