Login
Close
Inloggen

Logistiek

In de dynamische logistiekbranche is het hollen of stilstaan. Per seizoen of zelfs per dag verschilt de behoefte aan personeel. Interwel wil daarin de partner zijn die met u meedenkt om de planning elke week op orde te hebben. Wij werven onze vakkrachten op basis van de vooraf gestelde functie eisen. Op deze manier krijgt u direct de ervaren kracht waar u om vraagt. Via onze eigen recruiters in verschillende Europese landen kunnen snel op en af schalen.
Onze arbeidsmigranten zijn werkzaam bij distributiecentra, opslag en overslagbedrijven, Koelhuizen, sorteercentra en alle andere logistiek bedrijven. We gaan ook graag met u in gesprek om onze kracht in te zetten waar u dat nodig heeft.

Onze kracht is om vooral uitvoerende functies in te vullen. U moet hierbij denken aan: orderverzamelaar, belader (laden/lossen), magazijnmedewerker (EPT), orderpicker, sorteerder, logistiekmedewerker, loods medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur, hoogbouwtruckchauffeur. Maar ook met uw specifieke functieprofiel gaan we graag aan de slag.

We zoeken de vakkracht voor u, samen met onze wervingskantoren in Europa, en we maken niet van elke beschikbare kandidaat een vakkracht. Dit doen wij door goed te luisteren en door te vragen bij onduidelijkheden. We blijven in gesprek voor, tijdens en na afloop van de werving. Ook voor het regelen van eventuele extra aanvullende certificaten willen we open en duidelijke communicatie met onze relaties.
Zo vinden wij grenzeloos goede vakkrachten voor u.


Ontdek de kracht van Interwel

Onze mensen

Jan Russcher

Coördinator

Piotr Pawlik

Coördinator

Arjan Venema

Teamleider

Stefan Post

Accountmanager

Agnes Mulderij

HRM/Financeel medewerker

Anna Kolodziejczyk

Recruiter

Monika Jedrzejewska

Recruiter

Copyright © 2022 Interwel Uitzendbureau   |  Sitemap   |  Privacy   |  Disclaimer
Interwel Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.