Login
Close
Inloggen

Branches

Wij bezitten vakkracht

Een succesvolle match begint met kennis van de branche. Daarom zijn we actief in de sectoren metaal, logistiek, productie, recycling en tuinbouw. Onze intermediairs komen zelf uit deze branches, we spreken vaktaal en kennen de processen binnen deze branches.

Metaal

In de metaalbranche is op dit moment een groot tekort aan vakbekwaam en gecertificeerd uitvoerend metaalpersoneel. Voor veel van deze vacatures zijn de vakkrachten van Interwel de oplossing omdat wij werven daar waar deze beschikbaar is.

Ik ben actief in de metaalbranche >>  

Logistiek

In de dynamische logistiekbranche is het hollen of stilstaan. Per seizoen of zelfs per dag verschilt de behoefte aan personeel. Interwel wil daarin de partner zijn die met u meedenkt om de planning elke week op orde te hebben. Wij werven onze vakkrachten op basis van de vooraf gestelde functie eisen. Op deze manier krijgt u direct de ervaren kracht waar u om vraagt. Via onze eigen recruiters in verschillende Europese landen kunnen snel op en af schalen.

Ik ben actief in de logistiek branche >>  

Productie

Ook in de productiesector wisselen rustige tijden zich af met periodes waarin het storm loopt. Maar in welke fase de productie zich ook bevindt, orders moeten op tijd de deur uit. De kracht van Interwel is voor deze maakomgeving de efficiënte oplossing. Door daar te werven waar de vakkracht beschikbaar is beschikt u snel over de aanpakkers in het magazijn, achter de machines, of in lijn aan de lopende band.

Ik ben actief in de productiebranche >> 

Recycling

Nederland wil de komende jaren groeien naar een circulaire economie. Deze circulaire ambitie zit de recyclingsector als gegoten en er komen steeds meer innovatieve bedrijven bij. Vanwege onze positie op de wereldmarkt is het ook een uitdaging om deze groei met goede vakmensen te realiseren. De kracht van Interwel is om aan deze uitdaging invulling te geven.

Ik ben actief in de recyclingbranche >>  

Tuinbouw

De tuinbouw is het grootse exportproduct van Nederland en na Amerika de grootste landbouwexporteur van de wereld. Ook werken zij met zorg aan de arbeidsomstandigheden van hun personeel. En voor de grote vraag naar medewerkers zijn zij veelal afhankelijk van arbeidsmigranten uit Europa. Interwel is de juiste partner om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Ik ben actief in de tuinbouwbranche >>  

Onze diensten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Onze mensen

Jan Russcher

Coördinator

Piotr Pawlik

Coördinator

Arjan Venema

Teamleider

Stefan Post

Accountmanager

Agnes Mulderij

HRM/Financeel medewerker

Anna Kolodziejczyk

Recruiter

Monika Jedrzejewska

Recruiter

Copyright © 2021 Interwel Uitzendbureau   |  Sitemap   |  Privacy   |  Disclaimer
Interwel Uitzendbureau gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.