choose language

U kunt ons bereiken op 0522 - 242520 facebooktwitterlinkedin

Veelzijdig in personeel

Werkwijze

Wat mag u van Interwel Uitzendgroep verwachten

Persoonlijk contact met opdrachtgever en uitzendkracht staan bij Interwel centraal. Hoge kwaliteit van de werkzaamheden, betrokkenheid en continuïteit zijn onze kernwaarden. We denken mee met onze opdrachtgevers en leveren maatwerk.  

Interwel Uitzendgroep heeft een eigen werving- en selectie “kanaal” voor haar uitzendkrachten. Met name voor buitenlandse uitzendkrachten is dit van onderscheidend belang. Wij werven de arbeidsmigrant “op maat” d.w.z. wij werven de uitzendkrachten specifiek voor klant  en functie. Onze eigen medewerkers weten wat er bij de opdrachtgever nodig is en zijn daarom persoonlijk betrokken bij de werving en selectie om achteraf teleurstellingen te voorkomen.

Uniek begeleiding

De job-coaches, die de Poolse en Nederlandse taal perfect beheersen, begeleiden onze Poolse uitzendkrachten. Zij verzorgen de werving en selectie en zijn zowel het aanspreekpunt van de Poolse uitzendkracht als contactpersoon voor de opdrachtgever. Zo werken wij bewust aan het opbouwen van een goede relatie met de klant en medewerker.

Onze job-coaches bezoeken, periodiek, de bedrijven waar onze medewerkers geplaatst zijn. Ook buiten werktijd zijn onze job-coaches  voor calamiteiten bereikbaar. Deze werkwijze schept een band en is voor ons van groot belang in de onderlinge samenwerking. Zowel de begeleiding van de uitzendkracht als de opgebouwde specifieke klantkennis en het contactmoment met operationele mensen zijn een absolute meerwaarde in de samenwerking.

Deze  unieke begeleiding is voor veel opdrachtgevers een reden om met Interwel samen te werken.

Meer weten over onze unieke begeleiding? Neem contact op met Interwel.

 

 


Twitter


nbbuvcunensnf-logowij zijn open