choose language

U kunt ons bereiken op 0522 - 242520 facebooktwitterlinkedin

Veelzijdig in personeel

Referenties

Brink Group BV 

Brink produceert meer dan tweeduizend verschillende trekhaken en ontwikkelt per jaar zo’n tweehonderd nieuwe trekhaken. Dit is mogelijk dankzij een flexibele productie en een hoge mate van automatisering. Daarom is het voor ons van belang dat we flexibel personeel kunnen inlenen en bovendien dat de inwerktijd snel en efficiënt verloopt in combinatie met een goede begeleiding. Interwel BV is daarom door ons geselecteerd.

Peter de Vries (Productie Manager)

Attero 

Attero verzorgt als betrouwbare partner van overheden en bedrijven een duurzame oplossing voor hun afvalstromen. Op een vijftiental locaties verwerken onze ruim achthonderd gemotiveerde medewerkers het afval van meer dan 35 procent van alle huishoudens, ofwel meer dan 6 miljoen mensen. Attero doet al jarenlang naar volle tevredenheid zaken met Interwel. Zij vertalen op een juiste manier al onze wensen

Gerrie Zweers (Senior Inkoop)

Veenhuis Machines 

Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve mesttechniek voor het aanwenden, transporteren en bewerken van mest. In deze continu veranderende markt heeft Veenhuis een sterke positie opgebouwd die gebaseerd is op innovatie, kwaliteit en service. Dit betekend dat de productiecapaciteit snel moet kunnen worden aangepast aan de vraag. Het is voor ons dan ook van groot belang dat we snel kunnen beschikken over flexibele medewerkers die direct inzetbaar zijn. Interwel BV is voor ons al jaren een prima “leverancier” van deze flexibele en gemotiveerde medewerkers.

Hans Heegen (Operationeel Manager)

 

 


Twitter


nbbuvcunensnf-logowij zijn open